Prodám 4takt motor Suzuki DF 20

Tento inzerát již není platný!

Prodám 3sezony používaný přihlášený motor na SPS po první záruční kontrole a servisu.Jako nový.Vše možno doložit.V SUPER stavu.

Modely Suzuki DF20 jsou prvními závěsnými motory ve své třídě, které nabízejí vstřikování paliva.
Inženýři společnosti Suzuki slaví obrovské úspěchy především díky tomu, že se zredukovalo množství komponentů a tím i hmotnost těchto motorů.
Všechny nové komponenty, jako jsou vysokotlaké palivové čerpadlo, chladič paliva, separátor par, vstřiky a nová škrticí klapka, byly vytvořeny tak lehké a malé, jak je to jen možné.
Celý systém pracuje bez baterie, což je dalším prvenstvím v této třídě. Zatímco ostatní výrobci potřebují baterii kvůli poskytnutí jemnějších startů, pravidelnému běhu motoru a lepší akceleraci za všech podmínek, Suzuki vám toto vše přináší i bez potřeby baterie.
Motory jsou navíc přibližně o 5% lehčí než nejbližší konkurenti. Díky vstřikování paliva je běh motorů plynulejší a bez zřetelného vibrací.

Upřesňující informace k inzerátu:

Číslo inzerátu: 268057
Datum vložení: 30. 8. 2020 13:01
Kategorie: ►Motory lodní 4-takt
Lokalita: Moravskoslezský kraj
Typ inzerátu: Nabídka
Cena: 57000,-

Fotografie

Podívejte se na jiné nabídky

Seriózní nebankovní půjčka 50.000 do 5.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a…

Zobrazit

NABÍDKA PŮJČEK BEZ NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ A BEZ POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU

Na začátku roku 2024 nabízíme seriózní a poctivé hotovostní půjčky.
Jsme finanční společnost, která pomáhá lidem financovat se a získat…

Zobrazit

Reklamy Google

Reklamy Google

Přihlášení
Registrujte se
Zapomenuté heslo
Pravidla
loading

Lode-bazar.cz je inzertní bazar pro všechny, kdo chtějí koupit nebo prodat použité lodě, motorové čluny, nafukovací čluny, lodní motory, kajutové plachetnice, vodní skůtry, lodní přívěsy, nově také vodácký bazar a potápečský bazar. Lode-bazar.cz - snadné vyhledávání, u každého inzerátu až 10 fotek, 

Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Chcete-li se o těchto postupech dozvědět další informace a chcete-li vědět, jak můžete těmto společnostem zabránit ve využívání uvedených údajů, 
klikněte sem 

Kontakt Archiv inzerátů